Prickigt värre!

Det kommer ju nyheter från alla tillverkare hela tiden och det är ofta man direkt hittar sina favoriter och tänker att ”de DÄR stämplarna ska jag ha!”, men så finns det också saker man inte alls faller för, utan tänker ”vad skönt, de där kan jag klara mig utan” (läs: det blir inte lika tomt i plånboken). Allt bra tills man helt plötsligt ser något som någon har gjort med de där stämplarna/diesen/papprena som man absolut INTE vad sugen på. Vad händer? Jo, ni vet säkert. En sak till läggs på listan över saker man villhöver. Detta stämpelset är ett sånt. Jag var inte alls lockad. Såg underbara kort och blev helt såld. Resultatet blev detta:

Stämpelsetet är Altenews Watercolor Dots och jag har stämplat med dynor från Hero Arts i min Misti. Namnen är stämplade med Perfectly Penned från Concord & 9th. De svarta detaljerna och texten är stämplad med VersaFine Black Onyx.

Kortbasen jag har använt är från Anita’s och har storleken 13,5 x 13,5 cm – därtill har jag ett lager med svart cardstock och stämplat har jag gjort på Strathmore-Bristol Smooth paper. För att få till ”pratbubblan” har jag stansat ut med en die från Lawn Fawn som heter Speech Bubble Border.

Just ja, min vana trogen så har jag såklart använt en Fineliner-penna och ritat ram – såklart! Min favoritpenna – jag undrar just hur många jag har förbrukat vid det här laget… 😉

Jag hoppas att ni alla har en härlig sommar!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”Prickigt värre!

  Inga

  (7 juli, 2018 kl. 14:54)

  Gillar korten du gjort med alla olika färger på Watercolor Dots, en fråga, hur gör du bäst för att få dit olika färger, stämplar du med en och en,maskar man då eller, Ja detta med virrigt, förstår du hur jag menar,?
  Kram

   Tettiz

   (13 juli, 2018 kl. 15:33)

   Hej Inga!
   Jag förstår precis och jag använder min Misti och stämplar en färg i taget, rad för rad, i omgångar. När jag lägger på färgen så maskar jag så att det inte kommer på raderna runt om. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar