Sötaste drakarna

Jag skulle inte… men till slut kunde jag inte motstå dessa små drakar från Mama Elephant (Dragon Wishes) med tillhörande dies. Är de inte bedårande?

Till båda korten använde jag de ganska nyinkomna kortbaserna i kraft/naturfärg från . Jag älskar dem! Snygga att stämpla direkt på eller att använda som just bas. På det första kortet stämplade jag direkt på kortbasen med VersaFine Onyx black och färglade sedan med färgpennor. Jag blandade lite vit akrylfärg med vatten och stänkte över kortet, plus att jag blingade till det med några paljetter från Neat & Tangled, som jag limmade dit med Lawn Fawns lim i smidig tub med tunn pip.

Till kort nummer två använde jag ett mönstrat papper från BoBunnys paper pad SummerMood som jag färgade in kanterna på med Distress ink Black soot och en mini ink blending tool. Drakarna är stämplade på akvarellpapper med VersaFine Onyx black och färglagda med vattenfärger. Jag har satt fast dem med 3D foam squares från Scrapbook Adhesives – mina absoluta favoriter. Texten stämplade jag på en bit vit cardstock som jag satte fast med dubbelhäftande tejp. Ibland tejpar jag och ibland limmar jag saker – större saker använder jag tejp på och mindre lim, för det mesta. Som vanligt har jag såklart gått loss med en Finelinerpenna på båda korten – som om jag skulle kunna låta bli…? 😉

Ha en fortsatt fin söndag!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar