Sommarpyssel

Jag gillar att ha med mig lite att pyssla med när jag är på semester. Det har sett lite olika ut ut genom åren, från lådor med mycket, till en plastficka med förberett färgläggningsmaterial. I år tog jag med mina Prima Oil Pastell Crayons, färdigembossade stämpelmotiv, ett akrylblock att ha som palett och ett par vattenpenslar. Tog absolut ingen plats alls! Perfekt kit att pyssla tillsammans med någon annan också. Jag fick sällskap av barnens syssling och då såg det ut så här min första semestervecka i juli.

Så här såg hennes första försök ut…inte illa va!?!

Jag har saknat att ha ”blanka” kort så mitt bidrag får förbli titellöst tills jag vet vem det ska till.

Det blir så härligt klara färgstarka färger med Primas vattenlösliga pastellkritor! De har blivit en favorit!

Ses igen om ett par veckor!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar