Hello baby

Idag tänkte jag dela med mig av ett kort jag gjort till en vän som nyligen fått barn. Jag har länge varit sugen på att testa min ganska nya stämpel Concord & 9th – Star Turnabout. Här är den stämplad med dynor från Altenews set Rose petals och sedan utskuren med en av Lawn Fawns dies från setet Outside in Stitched Scalloped Rectangle.

Jag fäste stjärnbakgrunden med distanskuddar/dekorgummi på en bit cardstock jag färgat in med den ljusaste stämpeln jag använde till stjärnorna innan jag fäste allt på en vit kortbas. Förutom det har jag använt mig av Mama Elephants söta elefant från setet Fly with me, färglagd med penselpennor från zig (liknar Distress Markers men kan även ersättas med vattenfärger). Texten i ballongen är också från Mama Elephant men från setet Mini Messages. Jag har dekorerat med ett par paljetter och clear Wink of Stella i ballongen, men det syns dåligt i bilden.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar