Höstmysigt med ”thanks a latte”

Jag gissar att du inte missat Lawn Fawns nya höstrelease? Jag vet att många var sugna och en del tog slut i ett nafs men det är påfyllning på väg så misströsta inte!
Själv gav jag mig setet “thanks a latte” i present för att jag var så duktig hos tandläkaren och skyndade mig hem för att pyssla. Det blev två höstkort med stämplar ur setet.

Till detta kort har jag använt cardstock från Neenah och stämplat med en svart stämpeldyna från Memento, den tål alkoholpennor, och sedan färglagt med promarkers. Jag skar ut motivet med ett hjärta från Lawn Fawns “outside in stitched heart stackables”. Bakgrunden är ett av arken i deras nya papperskollektion “knit picky fall” som jag bara var tvungen att köpa, tycker det är så himla fina mönster i deras stickade kollektioner!

Jag stämplade en av fraserna i setet också och fäste ovanpå hjärtat, hittade ett par små hjärtan som blivit över från något tidigare projekt som fick agera dekorationer. Sist av allt ritade jag en vit linje runt kanterna på kortet med en vit penna.

 

Till det andra kortet valde jag att “fylla” muggen med choklad och mini-marshmallows (en av mina favoriter till hösten) och färglägga även detta med promarkers. Istället för ett ansikte fick muggen en halsduk i samma mönsterpapper som bakgrunden. Själva motivet skar jag ut med en av stansarna i setet “outside in stitched scalloped rectangle”.

Så här lagom till den ”stora o’boykrisen” så har jag börjat dricka varm choklad och jag tror det är det sista kortets fel, det ser så himla gott ut! Om bara krisen går över och temperaturerna utomhus sjunker lite så är jag helt redo att möta hösten, som jag har väntat!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

1 reaktion på ”Höstmysigt med ”thanks a latte”

    jenandtricks

    (6 september, 2018 kl. 11:46)

    SÅ fina kort! Älskar stämplarna och är helt kär i halsduken. Det blir så snyggt med de små mönstren som matchar!

Lämna ett svar