Halloween och Jul!

Jag bryter av allt glim och glam med lite halloween, pumpor och snöiga landskap!

Först ut ett kort med nya stämplar från Lawn Fawn, Pick of the patch! Helt fantastiska och jag älskar det lite morbida med kniven och pumpans innanmäte. 😉 Jag stansade ut den svarta ramen i cardstock och använde Reversed stitched scalloped rectangel window (phu.) Den dien skapar en scalloped kant på insidan och en streckad söm på utsidan. Den yttre streckade kanten kommer från en vanlig stitched rectangle. Inuti min scen använde jag fler dies. Den bakre är från en privat gömma och i framkant ser du Spooky fence border också den från Lawn fawn.
Jag har färglagt med copics på neenah papper. Har du inte råd att investera i copics kan jag tipsa om att Altenews markers numera finns i butiken. Det kommer snart en jämförelse av alkoholbaserade markers här i bloggen.

Den lila himlen är distress ink på bristol smooth paper. Jag gillar verkligen att använda mig av det pappret ihop med distresser och ink blending tool. Det blir jämna och fina övergångar! Jag avslutade med att spraya lite shimmer spritz och limma dit några stjärnor som jag fick genom att stansa med Starry skies från Lawn fawn.

Jag embossade min text med vitt embossingpulver från Hero Arts. Mitt favvo!

Nästa kort har jag gjort med reveal wheel och stämplar från Lawn Fawns Winter village och Winter skies. Det sista är från senaste släppet och påminner om Upon a star och de två seten passar perfekt tillsammans! Istället för att använda mig av någon av de dies som medföljer reveal wheel för att skapa mitt ”hål” i pappret så gjorde jag ett eget i form av en stämpel jag ville skulle synas. Det blev inte perfekt men det är första gången, det finns klart utrymme för förbättring men öppnade upp för oändliga möjligheter!

Man snurrar på det lilla hjulet och vips kommer tomten med sina renar över hustaken! 😉

Renarna är med i Winter skies setet. Den snöiga himlen är ett gammalt LF-papper som tyvärr inte finns kvar längre! Även här har jag färglagt med copics på neenah papper. Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska ha för text på det här kortet, vi får se vad det blir. Ibland låter jag det mogna fram lite.. =)

Hoppas jag inspirerat er lite!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”Halloween och Jul!

    Marianne

    (27 september, 2018 kl. 12:26)

    Underbara kort. Gillar särskilt att tomten och hans renar poppar fram ?

Lämna ett svar