Double slider surprise

Har ni provat den? Jag var skeptisk först, jag tyckte det kändes som väääldigt mycket jobb, men som vanligt så blev jag såld efter alla Lawn fawns introduktionsvideos och det var faktiskt inte så bökigt som jag trodde.

Det man ska tänka på när man använder dien är att planera sitt motiv, framför allt på delarna som man drar ut. På min första så förstördes hela effekten av att motivet hade en bra bit av huvudet kvar inne i själva fickan. Inte så lyckat. Det är också bra om man lämnar utrymmen för de små tabbarna man drar i. Kan hända att jag inte gjorde det heller…. Men trägen vinner; efter det har jag gjort några stycken som blivit mer lyckade, t ex den här med setet Jump for Joy (just nu verkar det tyvärr bara finnas dies hemma men det kommer säkert snart in igen. Pappret kommer från Watercolor wishes.

Jag tror faktiskt att det här, tillsammans med scalloped box card pop up, kan vara min favoritdie från Lawn fawn. Vilken är din?

Nu ska jag går ut och se om jag hittar en lövhög att hoppa i! Ha en skön höstlördag,

DT-Babsan

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar