Oxides oxå från mig

Att vi har tema Distress oxides har väl knappast undgått någon vid det här laget. De har nog blivit mina nya favoriter i distressfamiljen. Det går att använda dem både att stämpla med och till ink blending och det är ett stort plus. På de första två korten har jag stämplat med den uuunderbara bakgrundsstämpeln Watercolor stripes från My favorite things.

You är stämplat med Versafine onyx black och sedan har jag sprayat shimmerspray över hela härligheten innan jag embossade resten av texten med Liquid platinum från Ranger. Piffade till med några enamel dots också.

Också här är texten stämplad med Versafine. Dien kommer från My favorite things (hmmm…vågar vi på oss på en liten gissning att My favorite things gör några av my favorite things…). Paljetter hör inte direkt till ovanligheterna när jag ska göra det sista på mina kort.

Jag har gjort två bakgrunder som jag ännu inte gjort några färdiga kort av men jag visar dem ändå.

Med ink blending tool har jag gjort bakgrunderna på Strathmore Bristol cardstock som är ljuvlig att blanda färger på. Bakgrundsstämplarna är privata men My favorite things (!!!) har många fina att välja på och du hittar dem här. På båda bakgrunderna har jag embossat med White satin pearl från Hero Arts. Det ger ett supersnyggt pärlemorskimmer som jag nästan tycker liksom anpassar sig till bakgrundsfärgen.

Pyssla lugnt i höstmörkret. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar