Snowflakes – Turnabout

Jag har sagt att jag har en ”thing” med snöstjärnor va!?!? Naturligtvis kunde jag inte motstå denna snöflingestämpel från Concord & 9th. Jag har använt de nya kraftkortstommarna, älskar hur distress oxides gör sig mot kraft!

Här har jag stämplat med Distress Oxides candied apple, lucky clover och hero arts vita dyna unicorn. 3 varv av 4 med turnaboutstämpeln och flera gånger har jag stämplat dubbelt för att få mycket färg. God Juldien är privat och utstansad flera gånger och sedan infärgad med candied apple.

Snöflingorna på titeln är stämplade med staz-on cotton white. Jag försökte först med unicorn men det försvann i in det röda men med staz on fastnade det på ytan. Minisnöflingorna kommer från turnaboutstämpeln.

Här har jag istället valt blåa färger, tumble glass och blueprint sketch och pigment dyeink Unicorn från Hero Arts. Även här bara tre varv av fyra, jag tycker det blir mer balans då med lite mer ostämplad yta i bakgrunden. Både snöflingor stansade i Pow glitterpapper och titeldien är från gömmorna.

Det kommer mera alster med turnaboutsstämplar från mig framöver!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”Snowflakes – Turnabout

Lämna ett svar