Katter, och lite blommor

Jag vill ju ha allt med katter, det är inte för inte som jag kallas crazy cat lady fast jag bara har en katt. Och nu har Altenew släppt stickers, och minsann, finns där inte en rulle med kattstickers.

Hur söta som helst att sätta på kuvert när man skickar kort. Ja, det har ju kommit fler varianter så lite plikttroget visar jag även några andra varianter av stickers, med blommor.

Jag får erkänna att även dessa blomstickers är riktigt fina. Alla Altenews stickers hittar du här.

Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar