Lika/olika i jultider

Vi i teamet fick ett kit av Anna med bland annat papper från Kaisercrafts serie Christmas edition. Jag ska erkänna att jag var skeptisk till en början. De är ju inte så färgglada, så att säga. Men så började jag göra ett par kort och nu måste jag säga att jag tycker de är superfina.

Jag gillar att klippa ut från mönsterpapper och till det här kortet har jag klippt ut både3 Merry christmas-ramen och alla blad. Det är väldigt rogivande att sitta framför en film och klippa. Det brukar bli så att jag sitter och klipper ut mer än jag ska använda, bara för att det är så mysigt. Jag färgade in alla löv och kanter med min mini ink blending tool och distress ink i färgen Vintage photo. Om ni har läst något av mina blogginlägg förut så vet ni att jag har svårt att låta bli lite bling, och Double dots i rött från Bo Bunny passade ju utmärkt som en liten färgklick.

Det andra kortet går ännu snabbare att göra och jag vet inte vad det är, men jag vill nästan behålla det själv. Det är definitivt inte det finaste julkort jag har gjort, men det är något med bakgrundspappret och vintagebilden som jag tycker så himla mycket om. Dessutom tycker jag det är kul att göra kort helt utan stämplar ibland. Det är så lätt att fastna i tänket att det måste vara färglagda stämpelmotiv på alla kort, men det finns så många fina papper och dekorationer att det går att göra hur mycket som helst.

Ta det lugnt nu och försök njuta av juletiden. Än finns det tid att göra julkort och då kan jag varmt rekommendera Christmas edition från Kaisercraft. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar