Fler julkort #likaolika

Har ni fått se några fina Lucior idag?

Det blir inga Lucia inspirerade kort idag men däremot visar jag julkort gjorda med helt underbara papper från KaiserCraft – Christmas Edition som Anna skickat till oss alla i design teamet. Ni har under de senaste veckorna fått se hur olika vi använt dessa samma papper.

De senaste åren har jag haft tendens att göra väldigt enkla julkort, å andra sidan har alla mina kort blivit mer och mer Clean and Simple. 🙂

 

 

Till dagens julkort, förutom mönsterpapper från Kaisercraft så har jag bara använt mig av svart och röd cardstock och lite Stickles – glitterlim. Blomman och God Jul texten har jag skurit ut med en Silhouette skärmaskin. 

 

 

 

Även till detta kort har jag skurit ut bladen med en Silhouette. Belive in the season texten har jag klippt ut från Kaisercraft mönsterpapper. Till detta och nästa kort har jag använt mig av färdiga kortbaser som finns i flera storlekar och färger i butiken. De är ett riktigt billigt sätt att göra kort på och du får dessutom med ett kuvert till varje kortbas.

 

 

 

 

Och så tredje julkortet där jag använt mig av precis samma material som till ovan två kort.

 

 

 

 

Bara ca 1 ½ vecka kvar till jul men det finns tid för julkort ännu 🙂

Allt julrelaterat pysselmaterial hittar du här i butiken.

Och för att hålla koll på öppettider under jul och nyår så klicka in här på första sidan i butiken står alla öppettider.

  Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar