Julkort #likaolika

Av Anna fick vi i designteamet ett likadant kit i jultema bla med mönsterpapper från KaiserCrafts serie Christmas Edition. Idag ska jag visa ett gäng kort jag skapat utifrån detta kit. Förutom detta har alla korten gemensamt att jag dekorerar med Timpans nya thinlits dies Flurry #1 och Flurry #2. De är nästa 9cm i diameter och riktigt läckra att dekorera med.

Ok då kör vi, mååånga kort blir det!

Här har jag byggt en mer 3D snöstjärna genom att stapla flera olika snöstjärnor på varandra och toppa med en charm. Jag har fortsättningsvis i inlägget använt en stitched die för en snyggare layout och monterat alla kort på kortbaser i kraft från Anita’s

 

Jag har trippelembossat samtliga snöstjärnor i det här inlägget, alla utom en utstansade i Neenah 110. Jag har alltså tryckt versamarkdynan ordentligt över det utstansade, täckt det hela med embossingpulver, i detta fall Ranger Holographic, värm med embossingfönen, låtit det svalan och gjort om proceduren sammanlagt tre ggr. Kolla vad galet snyggt det blir!!!

 

Scrappa lugnt och glöm inte bort att njuta av stunden!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar