Dramatiska kort till nyår

Året närmar sig sitt slut. Julhelgen har vi lagt bakom oss och vi blickar mot nyårsafton och det stundande nya året. Med detta i åtanke har jag till idag gjort två kort som skulle kunna fungera som nyårshälsningar till någon eller som värd/värdinna kort om man blir bortbjuden på fint nyårskalas.

Till dessa kort har jag använt ett dramatisk blåsvart mönstrat papper som bakgrund från Graphic 45:s block Flutter. Till det lite chipboard från Whycinanka samt blommor från Prima förstås.

Här har jag börjat med att stämpla i bakgrunden med en bakgrundsstämpel från 49 and Market, Pascale´s equations, det stämplade har jag embossat med Ranger  emboss pulver clear. Chipboarden har fått sig några lite slarviga lager med svart embosspulver och på det har jag sedan lite slarvigt igen smetat på Primas matallique wax i antik guld. Cirkeln i bakgrunden är utstansad i wellum, som följer med Primas blommor. Har även lagt till några gum drops. Kanterna på det mönstrade pappret har också fått sig en slarvig strykning med Primas metall wax.

Det här kortet är gjort på liknande sätt med stämplat bakgrundsmotiv och clear embossing.  Chipboarden har även den fått samma behandling som det förra kortet. Några Prima blommor och en bit av en manilla etikett och paljetter förstås. Festligt ska det vara! Fjärilen är utklippt ur ett Graphic 45 papper ur samma serie som det mönstrade bakgrundspappret.

Med dessa två kort får jag önska er alla ett riktigt gott nytt år så ses vi i januari.

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar