Spinner kort till en fotbollsälskare

Jag har två barn, 8 och 6 år. När dem blir bjudna på kalas gör jag alltid ett handgjort kort till deras kompisar. Folk brukar oftast säga ”hur orkar du?” eller ”är det lönt?” . Jag tycker det är lönt, jag tycker själv det är super kul att göra personliga kort så det kommer jag att fortsätta med tills jag inte tycker det är kul längre 🙂  Hur tänker ni?

Denna fredag tänkte jag visa hur jag gjorde ett Spinner-kort med fotbolls-tema.

Först började jag med att fram lite papper, embossfolder, skrev ut några fotbollar från internet, snöre och kortbas. Några runda dies och dubbelhäftande tejp använde jag med.

Först började jag med klippa min design papper, la den i embossfoldern och körde den genom min Big Shot. Sen klippte jag fotbollarna, två stycken i samma storlek. Klistrade fast dem på varandra med lite snöre mellan dem.

 Sen tog jag lite dubbelhäftande tejp för att hålla fast design pappret på kortbasen och stansade ut en cirkel. Cirkeln ska vara lite större än fotbollen.

Nästa steg blev att sätta fast fotbollen på baksidan av min design papper.

Sen var det bara att klistra fast design pappret på kortbasen och voilà, färdig! Jag stansade även ut en rund ram med grön cardstock för att få lite färg på kortet, men det behöver man inte ha om man inte vill 🙂

Vi ses nästa fredag! Ha det gott!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Lämna ett svar