Färgglatt och enkelt

Eftersom min helg har varit otroligt kreativ så tänkte jag att jag bloggar ett bonuskort idag – ett kort som jag försökt hålla rätt enkelt – CAS, helt enkelt. Jag har gått bananas med färgerna istället för att ha en massa dekorationer och stämplat löv från Altenews Leaf Canopy:

Jag har använt olika färger från Hero Arts smådynor och byggt upp ett motiv genom att stämpla flera gånger på olika ställen. För varje gång har jag låtit bladen gå lite omlott med de tidigare stämplade för att försöka efterlikna någon slags blandning av olika löv/blad/träd. Från början är inte idén min, jag har hittat inspiration på pinterest (inspirationskälla okänd) och gjort min variant det jag sett andra göra. Jag hittar massor med inspiration på internet – framför allt inspireras jag av färgkombinationer, det kan jag verkligen gå igång på!

Kortbasen jag har använt är de naturfärgade i storlek 10,5 x 15 cm, den svarta pennan en Fineliner storlek 0,2, Versafine Onyx black och textstämpeln från setet Occasional Labels från Mama Elephant. Mellan motiv och kortbas sitter ett lager med svart cardstock, som jag tycker hjälper till att lyfta fram färgerna på kortet.

Nu önskar jag er en kommande fin vecka med (förhoppningsvis) mycket tid för kreativitet!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar