Presentkort

Presentkort och pengar är en rätt populär present helst till ungdomar har jag märkt men givetvis även till oss vuxna. Små barn kanske inte alltid uppskattar de lika mycket 🙂

Men ska jag vara ärligt så har en del butiker otroligt tråkiga presentkort. Helst butiker som säljer de där plastkorten som man laddar med pengar. Korten i sig är superbra och smidiga men man får de ofta i rätt tråkiga ”korthållare” och möjligen får man med ett kuvert till. Så med andra ord, varför inte göra själva kortet själv och fästa plastkortet sen på insidan på ett snyggt sätt.

Eftersom vi har tema CAS denna månad visar jag idag två väldigt enkla och snabba kort. Att man gör något i stilen CAS (Clean And Simple) betyder ju givetvis inte att det går nödvändigtvis snabbt att göra t ex kortet, kan ibland vara tvärtom. Men i detta fall och dessa två kort så var det rätt snabbgjorda kort.

Till dessa två kort har jag stämplat med Altenew – Floral Shadow set tillsammans med stämpeldynor från Altenew och Hero Arts – May´s Shades Of Teal på färdiga kortstommar som du hittar till i flera olika storlekar i webshopen.

 

Jag börjar med att stämpla med de ljusaste färgerna i botten och går mot mörkare, texten Presenkort har jag skrivit ut med min bläckstråleskrivare direkt på kortstommen.

Och du vet väl att du hos Pyssloteket kan köpa presentkort till din vän eller dig själv 😉

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Lämna ett svar