Födelsedagsbubbel

Bubbel i form av fiskar, alltså, även om annat bubbel är himla passande på en födelsedag också. I detta inlägg visar jag ett kort med mina efterlängtade stämplar från My Favorite Things – Gill Friends och tillhörande dies. Jag har länge gått och suktat efter dessa stämplar och till slut bestämde jag mig för att förbeställa dem.

Bakgrunden är gjord med Distress Ink och Ink blending tool och fiskarna/bubblorna på densamma är stämplade med Distress Ink. Fiskarna i förgrunden är stämplade med Mementodyna (Tuxedo black) och färglagda med vanliga blyertsfärgpennor – jag använder antingen dem eller mina Altenew Artist Markers när jag färglägger med mest just nu. För att få lite ”höjd” på kortet satte jag några av fiskarna på 3D-kuddar.

Fiskarna stansade jag ut med min lilla behändiga Sizzix Sidekick, en liten stansmaskin som passar bra för mindre dies.

Kortbasen är från Anita’s och cardstock från Bazzill.

Om det är något speciellt du vill köpa, som kanske inte finns i webbshoppen för tillfället, så kan du alltid maila Anna på info@pyssloteket.se och fråga om hon kan ta hem det – hon brukar kunna fixa det mesta! Anna är bäst! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar