Lite smått dumt….

… kan det tyckas vara att använda produkter som inte finns på Pyssloteket. Men om vi gör som så att ni blundar för alla alcohol ink bakgrunder och bara fokuserar på de produkter som Anna faktiskt kan tillhandahålla? Låter inte det som en bra plan? Bra, då säger vi så!

På förmiddagen visade jag ett kort med utstansade bokstäver. De hade jag räddat från det här kortet, ett shaker card med en MFT-die i fokus, Big hello die-namics. Förresten, ni har väl sett alla nya, fina, paljettmixar från Lilac lane som kommit till butiken?? Du hittar dem här: Paljetter.

På kort nummer två är mina favoriter från Lawn fawn på tapeten igen: Beam me up. Jag tror det är mitt mest använda Lawn fawn-set genom tiderna! Mina små aliens har fått sällskap av Kingdom trio från Mama elephant för att skapa ett lite utomjordiskt landskap.

Dagens tredje och sista kort är också ett shaker card, denna gång med fiskar från MFT: Gill friends , ett beställningskort från min dotter till hennes kompis födelsedag. Här har jag använt färdiga sk shaker pouches från MFT tillsammans med en tillhörande die. Ett superenkelt sätt att göra shaker cards på! Just nu är själva plastfickorna slut men jag tror mig veta att Anna tar in fler så snart det bara går.

Till alla bakgrunder jag gör med alco inks så använder jag Yupo papper. Jag vet att det finns andra typer av papper som alcohol inks också ska fungera på men i min värld är det inte alls samma sak, jag tar gärna den extra kostnaden som Yupo innebär. Och det är ju en produkt som du kan köpa hos Anna. Likaså alcohol lift ink , lift ink re-inkers, alcohol ink blending tools, mini applicator felt och alcohol ink storage tin.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

3 reaktioner på ”Lite smått dumt….

  Inga

  (2 februari, 2019 kl. 20:05)

  Hej! Du har gjort så mycket fint igen, men funderar på vad för färger du använt? Anna har ju inte alcohol inks, men du har jobbat på yupo och med Lift-ink, hur har du gjort då?

   Gunilla

   (8 februari, 2019 kl. 07:45)

   Hej Inga, all färgläggning är gjord med copics och bakgrunderna med alco inks

  Inga

  (4 februari, 2019 kl. 10:50)

  Vad har du använt för färger och målat med?

Lämna ett svar