Tulpanmånaden februari

Februari är verkligen en tulpanmånad för mig, det är då jag på allvar börjar frossa i dessa blommor då julens hyacinter och julstjärnor ”tagit slut”. Så inte konstigt att jag föll pladask för Altenews stämpelset Tulip. Det är ett layering stämpelset men här har jag endast använt ”outline” och heat embossat med Rangers vita embossingpulver och färglagt med distress ink och en pensel.

Pappret jag använt är Canson watercolor paper och jag har använt Lawn Fawns Stitched rectangle för att skära ut både panelen och den blå bakgrunden.

Texten är en stämpel från mina gömmor som är heat embossadkraft cardstock.

Jag avslutade med att fästa några paljetter samt även en produkt som heter Clear droplets och kommer från Pretty Pink Posh, inget som finns i butiken just nu men du kan alltid maila Anna och fråga om hon kan ta hem till dig. Däremot så finns Gumdrops från Your Next Stamp som också skulle ge liknande effekt.

Njut nu ordentligt av alla tulpaner under februari så känns våren snäppet närmare iallafall.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar