Grattis med extra glans

Jag har till dagens inlägg gjort ett par grattiskort med lite extra glans och glamour i form av stjärnor utstansade i foil cardstock. Den finns i flera olika färger och är kul att använda för att ge ett kort något litet extra – kanske en utstansad detalj eller text.

Dessa två kort har jag gjort bakgrunden på akvarellpapper och använt mig av Altenews härliga vattenfärger. När jag gör såna här bakgrunder brukar jag pensla på eller spraya på ett lager vatten innan jag lägger på färgen. Då har jag lite mer tid på mig att ”flytta runt” färgen innan den sjunker ner i pappret.

Till stencilerna (Layering stencils från Tim Holtz) har jag använt distress ink och en mini ink blending tool. Grattis-dien är från Rox Stamps och med den har jag stansat ut texten i svart dekorgummi – jag tycker om när det blir lite ’höjd’ på kortet. De utstansade stjärnorna har jag satt fast med 3D-kuddar och sen har jag duttat dit några små ’pluppar’ med Glossy accent.

Som vanligt kan jag inte låta bli att göra en ram runt kortet med en av mina älskade Fineliners. Surprise, surprise! 😉

Grattiskort kan man inte ha för många av, så nu ska jag nog göra några till. 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar