Grattis!

Mycket födelsedagar på vårkanten för mig, eller vårkanten… från februari till juni! Men JUST nu kan vi iaf enas om att våren är här! Närapå sommar mitt på dagen! =)

Så fort vi fick nys om att den här dien från Mama Elephant skulle komma hem visste jag att jag måste ha den! Så fin i sig själv och fyller ett helt kort!
Här har jag gjort bakgrunder på glossy cardstock med distress oxides och distress micro glaze. Då får man den här otroligt färgstarka looken som påminner om alco inks!

 

Samma die och teknik med andra färger. På den vita carstocken som jag har som bas har jag lagt på lite Unicorn effect paste, från Prima Marketing, genom en stencil. Älskar den pastan! Den innehåller stora flakes som skiftar i lila och rosa på ett mycket diskret sätt!

 

Ett tredje kort i samma anda. Jag har använt olika stenciler och olika texter under ”happy birthday”. Alla texterna kommer från Birthday Messages från Mama Elephant.

Jag hoppas det har inspirerat lite! Den här stilen på die finns även med texten ”thank you so much”.

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar