Ett kärleksmeddelande…

Maj månads tema är kärlek och romantik! Det kändes som ett bra tema, det är väldigt stort och fritt! 😉

Jag röjde lite här hemma bland mina saker och hittade flera små burkar med Perfect Pearls. Oh! Varför använder jag inte dem tänkte jag och drog fram dem.
Hittade ett gammalt ark med rub ons från Prima (tänkt till deras foil) som lämnar bara en klibbig yta där folien ska fästa. Jag hann tappa det på min glass media mat innan jag fick den till pappret därför saknas delar av motivet. Men jag tyckte det blev läckert ändå.

 

Jag penslade sedan på perfect pearls över motivet. Jag tror det var här någonstans som jag mindes varför jag gömt dem i en låda. Jag gillar inte glitter. Inte lösglitter, inte glitter som släpper från papper. Perfect pearls är liksom glitter i microstorlek… som fastnar överallt…  *panik*

MEN det blev asläckert, jag får se det som terapi! =)
Blomman och texten kommer från underbara Altenew setet Dotted Blooms. Blomman färglade jag genom att först spraya vatten på och sedan dutta över liiiite Nuvo Shimmer Powder i färgen Cherry Bomb. Skimret är fantastiskt!

 

Samma blomma, från Dotted Blooms.
Skvätte lite guld på kortbasen, använde mig av vattenfärg från Gansai Tambi Starry Colors. <– MÅSTE om ni inte har dem!
Blomman är färglagd med Shimmer Powder även här Cherry Bomb.

 

Embossade texten i Rangers Embossing Powder Gold. Texten kommer från Altenew setet ”Reasons to smile”. Superfina texter, spana in dom om du inte redan har gjort det!

 

Tack för idag!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar