De där korten man inte vill göra men behöver ha

Det händer ju då och då att man behöver skicka en hälsning till någon som har förlorat en när och kär. Att då sätta sig och göra ett kort brukar kunna vara väldigt jobbigt så därför kan det vara bra att ha några sådana på lager om ifall att. Här har jag använt mig av Altenews Layered Dahlia stenciler, Distress Oxides och ett stämpelset från My Favorite Things som har alla de där hälsningarna som man ibland behöver. Det heter Deepest Sympathies (det är inget som finns i butiken just nu men som du kan alltid beställa genom att maila till Anna).

Så här blev mina färdiga kort:

Jag har använt samma material på båda, endast bytt vilken Nuvo Glimmer Paste jag använt. Jag började med att lägga på den första stencilen och göra ink blending med Distress Oxide Blueprint Sketch. I och med att det är en blandning av dye och pigment ink så syns det alldeles utmärkt på ett mörkt cardstock (i detta fall, Bazills Admiral)

Jag fortsatte sedan med att lägga på den andra stencilen och lägga på Nuvo Glimmer Paste i färgen Silver Gem genom den. Avslutade med att stämpla hälsningen och heat embossa den med Hero Arts embossingpulver i vitt.

På kort nummer två så har jag istället använt mig av Nuvo Glimmer Paste i färgen Moonstone. Denna paste är genomskinlig med enormt med glitter. Den plockar då upp den färg du använt under och reflekterar denna. Riktigt häftig effekt.

Och som alltid med paste, tänk på att DIREKT gå och tvätta dina verktyg och stenciler i och med att den torkar väldigt fort.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar