Double Slider Surprise

Jag är ju inte riktigt lika snabb som mina DT-kollegor på att hugga på nyheter från Lawn Fawn…. Jag kan vara sist på bollen faktiskt… 🙂 och idag så ska jag visa ett grattiskort till en 60-åring gjort med Lawns Fawns dieset Double Slider Surprise (kom i höstas…). Eftersom presenten var ett bidrag till en utedusch till sommarstugan passade setet rub a dub dub från Lawn fawn utmärkt,. Tack för lånet av det DT-Malin! Det kom förra våren, som sagt sist på bollen… Om det inte finns i butiken och du vill att Anna tar hem det till dig så skicka ett mail så fixar hon det på ett kick!

Bakgrunden har jag gjort med distress oxides lätt på handen med en ink blending tool. Kullarna är även det en die från LF: stitched hillside border. Ankorna och badkaret är skuggade/målade med alcomarkers typ från Altenew.

Jag monterade allt på en kortbas jag gjort själv av Bazill Kraft. Det hade gått alldeles utmärkt att fästa ett plastpresentkort på flärpen jag fäste en fake femhundring. Så det ska jag göra nästa gång det ska delas ut presentkort!

Snart, snart snart är jag klar med kursen som ätit min pysseltid sedan i augusti förra året! Så kul har det varit att ta upp högskolestudier igen men my gadd vad jag längtar efter pysseltid!

Tänk på att i dessa  sommartider kolla den fysiska butikens öppettider så att du inte åker dit i onödan. Webbutiken är naturligtvis öppen dygnet runt! Aktuella öppettider hittar du längst ner i webbutiken.

Välkommen!

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar