Två kort av en bakgrund

Idag blir det två kort utifrån en bakgrund gjord på yupo med alcoinks. Det går naturligtvis att göra liknande kort med andra tekniker med allehanda färgmedier.

Jag började med att stansa ut bakgrunden med Mama Elephants Grid Window och gjorde ett shakerkort.  När DT-Jennie fyllde jämnt hade vi alla i teamet gjort varsitt kort och sen skulle hon gissa vem som gjort vilket, det här blev lite modifierat mitt bidrag och det var visst inte så lätt att gissa att det var jag som gjort det… 🙂  Enhörningen är en stämpel från Lawn Fawn, Say What Christmas Critters. Grattisdien är från gömmorna trippel-embossad för att få den där härliga tjockleken.

Av kvadraterna som blev över gjorde jag ett kort till guddottern som fyllde år. Det är inte helt lätt att se men jag har stämplat med alcohol-lift ink och Invisible Alpha från Altenew. Jag använde den utstansade ramen jag gjorde shakerkortet av som mall för att få dit kvadraterna jämnt och fint. Några utstansade hjärtan i Pow glitter papper fick bli det sista lilla extra!

Nu är det redan midsommarveckan och snart semester! Härliga tider, härliga pysseltider!

 

Kom ihåg att i dessa  sommartider kolla den fysiska butikens öppettider så att du inte åker dit i onödan. Webbutiken är naturligtvis öppen dygnet runt!

Aktuella öppettider hittar du längst ner i webbutiken.

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

1 reaktion på ”Två kort av en bakgrund

    Marianne

    (25 februari, 2020 kl. 22:17)

    Sååå läcker bakgrund Karin!!

Lämna ett svar