Snarky + pingviner = sant

Har suttit och småfnissat hemma ett tag nu åt Tim Holtz Small Talk – Snarky och kände att jag kanske borde fler låta fnissa åt dessa och faktiskt använda dem på kort. (Den finns nu även i större format som heter Big snarky, minst lika rolig!!)

Sagt och gjort, här är dessa ihopparade med My Favorite Things Penguins in Paradise;

Detta kort är gjort med Distress Oxides i Mermaid lagoon, Peacock feathers, Cracked pistachio, Antique linen och Vintage photo. Vågorna är gjorda med Hero Arts embossingpulver White puff som puffar upp när man värmer det. För att få det på rätt ställe så häller jag faktiskt ut det direkt på min bakgrund och sedan föser jag ihop det där jag vill ha det med en liten pensel. När jag sedan är nöjd med ”vågorna” så värmer jag UNDERIFRÅN med min Heat it embossingfön. När pulvret börjar smälta så ser man hur det puffar upp och bildar ”vågskum”.

Bilderna är färglagda med vattenbaserade pennor lika Distress markers och urklippta för hand. De är sedan monterade med lim/skumtejp. Jag har även använt mig av Lawn Fawns Ocean Wave Accents dies för att göra lite ”hål” i bakgrunden där jag monterade palmen och bollen.

Bakgrunden till detta kort är stämplat med My Favorite Things Wavy Coloring book background stamp. Jag använde mig av tre färger (från Lawn Fawn). Den lilla panelen är gjord på samma sätt som ovan. Cirkeln med ”scallops” är en Lawn Fawn die som heter Scalloped circle stackables.

Dags att återgå till semestern. Hoppas du har det bra där ute! Tänk på att under semestern så är det lite annorlunda öppettider, läs hela blogginlägget om vilka tider som gäller. Allt är tillbaka till normalt från den 13 augusti.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar