Hi and Hello!

Hej på er!

Sommaren lider mot sitt slut, även om vi fortfarande kan ha några fina veckor framför oss!
Det stora hösttecknet är väl att nya produkter släpps och beställs hem och att butiken nu är öppen igen!
Bl.a. Lawn Fawn och Mama Elephant kommer med nyheter och mycket av allt det mumsiga är såklart beställt till Pyssloteket! 😀

 

Men idag bjuder jag på kort gjort med saker från gömmorna!

 

Fantastiska Weekend Doodles från Altenew som jag stod emot så länge. Men när vännerna i teamet fortsätter spotta ur sig fina saker så går det inte att låta bli tillslut..
Vasen kommer från Altenew även den och heter Versatile Vases. Jag embossade med Hero Arts Whiteacetate från Lawn Fawn. Den ska vara värmetålig men mitt tips är att se till att fönen är ordentligt varm innan man börjar och inte värma för länge på samma ställe.

Thickerserna kommer från ett gammalt kortkit från Altenew, många andra finns i butiken. Let life surprise you kommer från Timpans stickersark Small talk.
Washitejpen i guldglitter hittade jag i mina gömmor. Har man inte washi kan man skära till en remsa som passar ifrån blocket Washi metallics glitter & foil från DCWV.

 

Det här kortet är samma stämplar, samma thickers och stickers från timpan. Den smala svarta glittriga remsan är från mina gömmor.

De underbara pappren är från Carta Bella´s Botanical Garden.

 

En av nyheterna som kommer från MFT är en interaktiv die. Man ska dra i en tab och få två rörliga delar. Jag tänkte att den där måste man kunna göra utan den dien och det kunde man. 7 timmar senare så har jag ett kort som liknar orginalet… Men jag vet med mig att jag inte kommer göra ett på frihand igen! hahah! Men effekten blir rolig och det finns mkt roligt man kan göra med den här, så det kan nog bli så att den får flytta hem till mig ändå. =)

Här är taben utdragen och som ni ser har fiskarna bytt plats med varandra.
Alla stämplarna här kommer från MFT´s Gillfriends. Jag återkommer till det setet gång efter annan! Så söta!

Bakgrunden är gjort med distresser, salty ocean och mermaid lagoon. Sedan la jag stencilen Ray of light, också den från MFT, över och inkade in lite Hero Art Unicorn över för att få en effekt av ljusstrålar som når ner i vattnet.

 

Jag hoppas allt är bra med er alla!
Om en vecka anländer Lawn Fawn till butiken och är det något särskilt du vill ha så maila anna@pyssloteket.se så paxxar hon åt dig om det är något hon beställt hem!
Jag har bara tingat 16 artiklar…………….  😀

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar