Taggad på tags

Ibland går det bara inte att få ihop något. Pysselsuget finns där men inspirationen är puts väck. Jag plockar fram en art journal och sitter och fånstirrar på ett tomt uppslag. När det blir så tar jag till mitt eget lilla knep: gör en tag. Det är ett lagom stort format och jag gör dem på ungefär samma sätt varje gång bara för att komma ur pysselblockeringen.

IMG_1399

Jag använder mixed media cardstock till mina tags. Tissue paper finns från både Finnabair och Dina Wakley att ha som bakgrund. Ett tunt lager gesso över gör att bakgrunden inte blir så skarp. Jag använder distress oxides i olika färger som jag trycker mot min kraft mat-delen på min högt älskade glass media mat, sprayar med lite vatten och sedan trycker tagsen emot och drar runt. Jag är väldigt förtjust i ephemera packs, från alla möjliga märken, men just till dessa valde jag Tim Holtz eftersom mitt fokus var Timpans paper dolls och då passade hans stil på ephemera bäst. Det är så mysigt att sitta och plocka med de olika packen, välja vad man ska ha med på sitt alster och flytta runt för att se hur man vill ha det. Jag limmade allt med matte multi medium. Till sist inkade jag kanterna med en svart dyna och skvätte dit lite vita och svarta stänk med Dylusions ink spray.

IMG_1400

Förresten, du har väl inte missat att Pyssloteket fyller tio år? Det kommer vi att fira i butiken den 14 september med finfina erbjudanden och för dem som inte kan vara där kommer det att finnas erbjudanden i webbshoppen också. Det finns ett separat blogginlägg om tioårsfirandet men om du befinner dig i Stockholm så tycker jag att du ska skriva in den 14 september i din planner redan nu så du inte missar kalaset. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar