Gott och blandat!

Hej på er!
Idag bjuder jag på lite från det nya Lawn Fawn släppet som fortfarande är så färskt så det ryker! 😀
Jag har fått lite dille på vattenfärger just nu så båda korten är faktiskt gjorda med just vattenfärger!

Först ut är ett kort med nya Spooky Village från Lawn Fawn. Det är ju en himla tur att det finns amerikanare i släkten så man har någonstans att skicka sina Halloweenkort. 😉 Den lilla katten och spöket nere till vänster kommer från setet Tiny Halloween.
Den svarta cardstocken är utstansad med en die från LF också den från senaste släppet och den heter Foursquare Backdrop: Portrait. Den kommer bli väldigt användbar.

Jag har på det här kortet använd mig av sk. no line coloring teknik. Dvs man använder en stämpeldyna med svag färg så linjerna inte syns när man färglagt klart.
Just här har jag färglagt med alkoholbaserade markers och Polychromospennor. Den här dynan har jag fått av Gunilla men man kan få till liknande teknik med t.ex ljusa dynor av distress ink pad.
Jag tycker det här är jääääättesvårt, men när man lyckas bra ser det såå läckert ut så jag antar att det bara är att fortsätta öva?! 🙂

Nästa ut är gjort med Build a House dien som Lawn Fawn släppte nu. Först var jag superskeptisk men när jag väl såg en del kort som har gjort med den föll jag för både dien och jul add-on dies som finns. Det finns även en add-on för Halloween.
Dessutom kan man köpa till så man kan använda den ihop med reveal wheel. Det kommer mer kort från mig nästa vecka när jag har använt den ihop med just reveal wheel..

Här valde jag att avända huset ihop med leafy tree backdrop. Jag stansade ut allting i akvarellpapper och gick sedan loss med mina vattenfärger. Jag gillar verkligen effekten som blir! Det känns lite mer levande och mindre platt än att använda färdiga cardstocks eller alkoholbaserade markers!

Jag har lagt till lite detaljer med 3-d glaze pens i svart och clear samt lite vita detaljer. På löven finns dessutom lite glitter som jag la på med Nuvo Aqua Glitter Gloss penna.

Vad tycker ni?

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar