Nu är det dags för julkort.

Det är inte ens tre månader kvar till julafton. Kanske känns det som att det är gott om tid, men jag tyckte nyss att det började bli vår och så vips är det höst. För en gångs skull ska jag försöka göra lite julkort då och då från och med nu så jag slipper sitta i mitten av december och komma på att ”Ja, just det, jag behöver göra 40 julkort till och de ska postas senast om tre dagar…” Det har börjat trilla in julvaror i butiken, och jul har en egen kategori som du hittar här. Så idag blir det lite julkort.

IMG_1439 (1)

Jag älskar, och då menar jag ÄLSKAR, Graphic 45. De har verkligen en helt egen stil och årets julserie Joy to the world är underbar. Stämpeln kommer från Altenews set Festive foliage och många kommer få kort från mig med de stämplarna. Jag har embossat motivet med gold tinsel embossing powder. Månadens tema här i bloggen är finishing touches och jag har i vanlig ordning använt lite bling. Det gör så mycket för ett kort tycker jag. Dessa heter Double dot och är en stor favorit.

IMG_1436 (1)

Samma stämpelset och pappersset och samma blingserie. Kortbaserna till alla korten har jag gjort av Lawn Fawns cardstock som finns i ett gäng härliga färger.

IMG_1435 (1)

Utöver blingstenarna använde jag Wink of Stella clear på hjärtat som en finishing touch.

IMG_1438 (1)

Inte för att vara tjatig, men jag har även på det sista kortet använt Graphic 45-papper och stämpel från Festive foliage, och bling från Bo Bunnys double dots. Och visst får ett julkort vara råååsa, bättre blir det liksom inte.

IMG_1437 (1)

Jag stämplade min gran med Distress oxide och efter det med Versamark-dyna och embossade med glittrigt embossingpulver.

Så nu får jag önska er en riktigt god jul…eller, det kanske var lite väl tidigt. Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar