De ryska katterna från Katzelkraft

De här stämplarna har jag verkligen längtat efter, de ryska katterna från Katzelkraft; Les Chats Russes;

Det är något visst med dem, speciellt den suraste kissen så den fick bli min inspiration. Jag tyckte att här kunde Tim Holtz / Ideo-logy Snarky stickers också passa oerhört bra så jag gjorde ett set med kort där katten och stickers fick bli i fokus;

Bakgrunderna är gjorda på Canson Watercolor paper (som just nu är slut i butiken men jag har hört från säker källa att det är på väg in) med ink blending tool och Distress Oxide ink. För att skapa liv i bakgrunden så har jag först stänkt vatten på dem och sedan även stänkt svart färg samt guldfärg från Gansai Tambi Starry Colors (jag kan inte sluta använda dem, de är underbara ;)). De färdiga bakgrunderna är utstansade med Lawn Fawns största Stitched rectangle. Katterna är färglagda med vattenfärgspennor lika Distress Markers och en Tim Holtz detail water brush. Nedan ser ni närbilder på varje kort.

Bakgrunden är gjord med Distress Oxides i; Wilted violet, Dusty Concord och Black Soot.
Katten är utklippt med sax och limmad direkt på bakgrunden. Morrhåren är gjorda med en Fineliner.
Bakgrunden är gjord med Distress Oxides i; Dried Marigold, Fired Brick och Black Soot. Väckarklockan kommer från Katzelkraft setet Les Drôles d’Accessoires som innehåller en mängd småbilder som man kan använda för att göra små scener.
Katten och klockan är utklippta med sax och limmade direkt på bakgrunden. Morrhåren är gjorda med en Fineliner. (Litet tips: Jag orkade inte klippa ut insidan av klockans handtag så den är färglagd med en liknande färg som bakgrunden vilket får den att smälta in alldeles utmärkt.)
Bakgrunden är gjord med Distress Oxides i; Twisted Citron, Mowed Lawn och Black Soot. Hatten och halsduken kommer från Katzelkraft setet Les Drôles d’Accessoires som innehåller en mängd småbilder som man kan använda för att göra små scener. Katten har även fått ett par ”googly eyes” för att göra honom extra ”crazy”.
Katten, hatten och halsduken utklippta med sax och limmade direkt på bakgrunden. Morrhåren är gjorda med en Fineliner.
Och till sist kommer min favorit; Bakgrunden är gjord med Distress Oxides i; Antique Linen, Vintage Photo och Black Soot. Älskar kattens uttryck.
Katten är utklippt med sax och limmad direkt på bakgrunden. Morrhåren är gjorda med en Fineliner.

Hoppas ni får en underbar måndag och kanske fått lite pyssel-feeling och vill prova på de nya stämplarna från Katzelkraft! Har du fått någon favorit än? Skriv gärna en kommentar nedan.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar