All Hallows’ Eve – Tag

Hej allihop! Jag firar inte Halloween. Men ändå dras jag till vissa Halloween-relaterade produkter inom vår hobby. Så var det i år när Tim Holtz släppte sina produkter.

Jag fick hem ett alldeles under bart paket från Pyssloteket den här veckan. Bland annat dessa Paper Dolls och Snippets som har en tydlig Halloween-koppling. De passar ju utmärkt i Art Journals, layouter från Halloween-firandet och Halloween-kort såklart. Jag utgick från att jag ville göra en tag (i vanlig ordning) och om ni inte använt Dina Wakleys tags så måste jag säga att ni gått miste om något. De är fantastiskt tåliga för mixed media och det jag älskar allra mest är att de är vita. Riktigt vita.

I dessa påsar finns hur mycket godsaker som helst så jag gör som organiseringsgurun Marie Kondo och använder det som just för tillfället ”sparks’ joy”. Efter en stunds plockande utkristalliseras en plan för hur min tag kommer se ut.

Bakgrunden är gjord med Distress Oxides samt stenciler från Dina Wakley Media och TCW. Den lilla textremsan är också från Tim Holtz Halloween-produkter.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar