Kransar och löv

Dagens andra inlägg är sponsrat av kransbindarnas riksförbund…. Nja, eller man skulle kunna tro det, men så är det ju inte – bara jag som har dålig humor. ;D Dock blir det lite kransar och mer löv – det kan ju bero på att jag har en förkärlek till vissa stämpelset – som t.ex. Altenews Weekend Doodles och Leaf Canopy, vilka båda använts på korten nedan:

På kort nummer ett har jag stämplat med Memento Tuxedo black för att jag skulle färglägga med Altenew artist markers. Som synes på närbilden så har jag slarvat och det har kommit utanför. Detta kan man faktiskt avhjälpa om man har en Altenew Colorless blender – med den kan man ”mota tillbaka” färgen innanför linjerna, så att säga.

Till prickarna på bladen har jag använt vit Poscapenna. Ja, jag vet – jag är så enkelspårig när det gäller vissa saker, men en del material/produkter är för bra för att inte användas flitigt. 🙂

På kort nummer två har jag stämplat med Versamark och embossat med Hero Arts Embossing powder white – såklart har jag använt min Heat tool från Tim Holtz/Ranger till detta. Allt du behöver till embossing hittar du här.

Bladen har jag färglagt med vanliga blyertsfärgpennor och så har jag ritat några hjärtan och prickar, plus satt fast två vimplar med handskriven text på 3D-kuddar.

Det sista kortet är väldigt clean & simple. Jag har stämplat, färglagt och stansat ut en gren från Altenews Leaf Canopy och denna har jag limmat fast med Lawn Fawns glue tube. Löven är målade med Altenews watercolors.

Texten på kortet kommer från Mama Elephants stämpelset Words defined och det verkar inte finnas hemma i skrivande stund – men skulle du bli sugen på det så går det bra att maila en förfrågan till Anna om förbeställning, så ordnar hon det om möjligt.

Texterna på alla kort är stämplade med Altenews Obsidian pigment ink.

Flera kort idag, och jag hoppas att något kan inspirera!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar