Coola pingviner och svenska texter

De är ju så vansinnigt söta, de julpysslande pingvinerna, så idag blir det några julkort med de små raringarna.

IMG_1712

Äntligen finns det clearstamps med superfina texter på svenska, från Hänglar & wings. Jag har använt texter från God jul och Liten jul. Den här polaroid-dien är gammal som gatan men det finns en mindre variant från My favorite things. Jag har gjort ett shaker card med paljetter, det finns många fina paljettblandningar att välja på i butiken. De gulliga pingvinerna kommer från Mama Elephants set Cool penguins, det finns så klart tillhörande dies.

IMG_1716

Här har jag byggt upp en liten scen. Jag har använt mini ink blending tool och inkat kanterna med distress oxide-dynor. Sedan har jag placerat ut pingvinerna och deras julprylar och fäst med multi medium matte och 3D-kuddar. Även här har jag använt en jultext från Hänglar & wings. Det glittriga på paketet kommer från Clear wink of Stella-pennan som jag använder flitigt för att göra en sista liten touch.

IMG_1714

På dagens sista kort har jag stämplat jultexten med Versamark embossingdyna. Jag hade inget vitt glittrigt embossingpulver så jag blandade Hero Arts vita med ett glittrigt pulver från Ranger. Här har jag använt den lilla polaroidramen från My favorite things och gjort ännu ett shaker card. Jag använder Judikins clear plastic och så de smala 3D-stripsen från Darice som underlättar när man gör shaker cards. Lite extra paljetter som dekoration och så är kortet färdigt.

Julen närmar sig med stormsteg och här är julkortsproduktionen i full gång. Vilket är ditt favoritset med julstämplar? Ha det gott /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar