Merry Misfits

Jag minns det första ögonblicket jag såg dem, det var kärlek vid första ögonkastet. Jag vet inte varför men de var bara menade att hamna på mitt skrivbord!
Jag pratar om Merry Misftis från Tim Holtz! <3

Dom är så sjukt söta och knäppa!

Jag har stämplat med Archival ink, jet black på Canson akvarellpapper. Jag maskar av kanterna med washitejp för att få en vit ram runt mina kort.

Snöstänk gör jag med lite olika produkter numera. På det här kortet är det vit akvarellfärg och och White Gold från Gansai Tambi starry colors.

Även här har jag använt både vit akvarellfärg och white gold.

Här körde jag på en mörkare bakgrund och snöstänk med vit gouache. Gouache är en som blandning mellan vattenfärg och akrylfärg kan man säga. Den torkar lite kritaktigt och man kan måla ljust över mörkt vilket man inte kan man vattenfärg på samma sätt.

Som ni ser blir snöflingorna tydligare här.

Sista kortet ut, lite ljusare bakgrund men även här är snöflingorna av gouache.

Jag valde att sätta Wiggle Eyes på mina motiv den här gången, tycker det ger en ännu busigare look!
De små hittar du på Pyssloteket, de stora har jag helt fräckt snott av min dotter…

Merry Misfits blev omåttligt poplära som du kanske förstår. De är tyvärr slut just nu, jag vet att Anna har beställt hem fler och förhoppningsvis kommer de snart i lager igen!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar