Några lika men lite olika julkort

God kväll!

Då var det dags för en mindre kortkavalkad med snarlika kort där jag utgått från en distressad bakgrund och fina kantstansar. Jag gör gärna flera kort på en gång när jag väl håller på, speciellt när det är ink blending inblandat, något jag oftast är för lat för att göra.

Till korten har jag använt mig av en del blåa Distress oxides som tumbled glass, blueprint sketch och chipped sapphire. Jag är lite osäker på om det kan ha förekommit någon broken china eller salty ocean också men jag tror inte det. Prova dig fram till de kombinationer du gillar bäst!

Till detta kort har jag använt mig av kantstansen Little town border från Lawn Fawn, en lite äldre god jul-die från Rox Stamps, stickles och ett par duttar enamel accent. Det glittriga pappret är såklart Lawn Fawns Pixie dust sparkle cardstock.

Även detta kort har lite stickles och duttar av enamel accents. Kantstansen heter Stitched tree border och är från Lawn Fawn. Texten kommer från ett äldre stämpelset som heter Joy to the woods och är även det från Lawn Fawn. Texten är embossad med Altenews Platinum embossingpulver.

Till detta kort använde jag mig av Village border die från Lawn Fawn, tomten och renarna stämplade jag med ett set från Lawn Fawn som heter Ready, set, snow. God jul kommer från en gammal stämpel jag har haft länge i mina gömmor. På denna bakgrund har jag skvätt lite shimmer spritz i färgen sparkle samt frost.

Träden här kommer från Memory Box som inte längre finns i sortimentet tyvärr men texten är en nyhet från hÄnglar & Wings, favoriten “liten jul”. Snygg va? Embossad med Altenews platinumpulver.

Så här kan det se ut med kantstansen Forest border som också kommer från Lawn Fawn. Det är lite stickles på träden och på himlen har jag använt Nuvos Glimmer paste moonstone genom Tim Holtz stencil Sparkle layering stencil. God jul är utskuret i guldfolierat papper med en die från Rox stamps.

Ett bonuskort som kanske inte är superlikt de andra men har liknande distressad bakgrund. Här har jag maskat en del och stämplat några väl valda motiv från Lawn Fawns set Winter village. Den vita delen av kortet är sprayad med Shimmer spritz i färgen frost. Superläckert!

Jag hoppas att detta inspirerar till lite pyssel, själv är jag jättesugen och måste skynda mig till pysselbordet. Tjingeling!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar