Gissa favoritfärgen…

I december har vi tema designteamets favoritfärger.

Det är inte svårt att gissa min färgpreferens… 🙂

Här har jag stämplat och embossat en stämpel från Altenew Persian Motifs. Det är en stämpel med några år på nacken och finns den inte i webbshoppen så finns det säkert liknande eller så kollar du om Anna kan ta hem åt dig. Färglagt med vattenpensel och vattenbaserat medium, tror Primas kritor eller Altenews vattenfärger.

Mera vattenbaserade medier, bakgrunden är vanliga distressinks som jag tryckt av på min glass media mat och sedan blandat med vatten och målat med på vått akvarellpapper. Stänkte även med vanligt vatten för att få till splattereffekt.

Stämplat den underbara stämpeln Wonderland från Altenew som jag sedan med vattenpensel färgat in med shimmerpowders som jag puffat ut på mitt glasunderlag (se ovan) och blandat med vatten.

Här har jag lekt med shimmer powders från Nuvo på kraftigt akvarellpapper som suger mycket vätska. Jag har blött ner det mycket genom att spraya vatten och puffat pulver över i flera lager. Torkar med embossingfönen mellan.

Ja, det är väl ganska ”obvious” vilka färgnyanser som är mina favoriter… grönt och blått in my heart! Det är de färgerna jag till största delen väljer när jag skapar.

Det kommer mera…stay tuned!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar