Rosa, om Hanna själv får välja

Månadens tema är favoritfärg, och det är nog inte så svårt att gissa att min favoritfärg är råååååsa. Det blir två kort på temat idag.

gran blogg

Ja, man kan absolut göra rosa julkort. Som tur är har jag en granne som älskar rosa ännu mer än jag så det här kortet kommer att landa i hennes brevlåda. Diesen kommer från Altenews set Festive foliage, det finns både stämplar och dies. Jag har stansat ut granen i foil cardstock. Bakgrunden är rosa cardstock som jag skvätt distress oxide spray och Dylusions ink spray på. Texten kommer från Hänglar&wings set Grattis. Det är så kul att det har kommit en massa fina textstämplar på svenska. Guldiga blingpärlor från Tim Holtz får agera julgranskulor.

katter blogg

På det andra kortet har jag kombinerat min favoritfärg med en annan favorit: katter. Katzelkraft har en massa läckra stämplar och för oss kattälskare finns det mycket gottigt att välja på, som den här stämpeln. Jag har stämplat katterna med flera rosa stämpeldynor från Altenew och Hero arts, för att få till en ombreeffekt, som tyvärr inte syns så bra på bilden. Jag har gjort flera lager av bakgrundspapper i olika rosa färger som jag fäst med 3D-tejp och i vanlig ordning avslutat med lite bling i form av paljetter.

Vilken färg är din favorit? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar