Christmas blues..

Månadens tema var ju favoritfärg. För mig varierar det lite men jag skulle säga att jag ofta kommer tillbaka till blå, blågröna och gröna nyanser.
Kan man göra julkort på de färgerna? Klart man kan!

Det här kortet har ni sett tidigare. Eller det var helt nymålat men inte färdigställt med kortbas och en text. Jag valde att använda de enkla raka texterna från setet Bitty Holiday Wishes som My favorite things släppt.
Bara äääälskar hur himlen blev här!

Det här var ett av många experiment med att försöka måla norrsken.. inte alls så enkelt som jag trodde.
Även här kommer texten från Bitty Holiday Wishes.

Här byggde jag upp bakgrunden med distress oxide i färgerna salty ocean och peacock feathers på Bristol smooth paper.
Jag skvätte lite vatten över med fingrarna innan jag sprayade hela bakgrunden med Sheer Shimmer Spritz Frost.
Stämplarna är från underbara Christmas Fishes från Lawn Fawn. Älskar dom! Jag har stämplat med Memento Tyxedo Black på Neenah cardstock och färglagt med copic markers. I butiken hittar du alkoholbaserade markers från Altenew!

Precis samma princip som ovan med en lite annan layout bara!

Här ser ni hur fantastiskt skimret blir av frost. Mer ett skimmer än ”Sparkle” som glittrar mer. Jag tycker Frost och Sparkle kompletterar varandra fint!

Glöm nu för allt i världen inte att kolla öppettiderna längst ner på www.pyssloteket.se innan du besöker butiken så här över jul och nyår. Öppettiderna skiljer sig från det normala och det sista vi vill är att du ska möta en låst dörr!
Jag önskar er alla en fantastisk jul! <3

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar