Babsans favoritfärg

Temat den här månaden är ju, som ni redan känner till, favoritfärg och min favorit är orange. Favoritnyansen har mer gul än röd i sig, mer apelsin än morot, och hemma hos mig återfinns den på väskor, toppar och självklart bland mina pysselprodukter.

Altenew har två uppsättningar dynor i orange som går varma hos mig, Golden sunset och Warm and cozy. Här kommer fyra kort som använder just de seten: de ljusare blommorna är stämplade med Sunset och de mörkare med Cozy.

Blomstämplarna kommer från ett set som heter Build-a-flower: Dahlia och både stämplar och dies ingår. (Setet är en beställningsvara och finns alltså inte i butik.) Vaserna kommer från Versatile vases och bakgrunden är Happy birthday background från My Favourite Things (en SÅ användbar bakgrund!).

Orange är ju en färg som många har svårt för och tillhör du den kategorin ska du få lite plåster på såren: Regal beatuy som jag stämplat med inks från Sea shore.

Det här var faktiskt allt från mig för det här året, åtminstone här i bloggen. Jag vill önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt pysselår!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar