Vinterhälsning med Lawn Fawn

Kan det passa med lite inspiration så här innan julafton med Lawn Fawn’s söta stämplar? Här har jag använt en bunt med produkter från Lawn Fawn för att skapa ett vintrigt landskap både över och under isen;

De flesta bilderna är från setet Beary Happy Holidays och så har det blivit kompletterat med lite fiskar och koraller från Mermaid for you samt granar från Home for the Holidays. Jag använde mig även av Winter Wavy Sayings med tillhörande banner die. I bakgrunden har jag använt Stitched Mountain Borders die. Alla bilder är färglagda med vattenfärgspennor lika Rangers Distress Markers.

Bakgrunden är gjord med ink blending med Distress Oxide inks och en stencil från mina gömmor. Jag använde mig av Ranger Watercolor Paper men det går även bra att använda sig av vanlig cardstock. Man kan då behöva jobba lite mer med blendingen för att det ska bli bra.

Granarna i bakgrunden är gjorda med Rangers Teal Tinsel embossingpulver som ger ett härligt glitter.

För att få till extra glitter på fiskarna så använde jag mig av Lawn Fawns Prisma glitter som jag limmade fast med hjälp av Zigs 2way glue pen.

Jag önskar er en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!! Glöm inte att kolla öppettiderna i butiken en extra gång nu under helgerna och tänk på att webbshoppen är ALLTID öppen!!

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar