Grönblå grund

är något jag återkommer till när jag jobbar med Lawn Fawns bakgrundsdies och bygger scener med stämplar och dies från ovan företag.

Så årets sista inlägg i bloggen från mig blir ännu ett par scenkort!

Här har jag utgått från Foursquare Backdrop Portrait dien och använt dekorgummi under rutorna för att få dem att sticka upp istället för som nedan stansa ut Peekaboo Backdrop dien många gånger och limma i hop för att det ska bli en fördjupning i rutorna istället.

Jag har använt Lawn Fawns 6×6 pappersblock som tyvärr tagit slut i butiken men jag är säker på att det kommer liknande igen nästa år 🙂

Stämpel och -dies jag använt för att bygga scenerna är från följande Lawn Fawn set:

*Winter Village

*Toboggan Together

*Here We Go A-Waddling

*Winter Penguin

*Home For The Holidays

Snöbankerna gör jag med hjälp av Stitched Hillside Border. Alla figurer är färglagda med alkoholbaserade markers liknande Altenews.

Andra set som är användbara till den här typen av scenkort med jul-vintertema har jag nu bett Anna ta hem till mig inför kommande produktion: Simply Celebrate Winter, Dad+Me samt Critters in the Forest som har lite större stämplar och lämpar sig för placering i förgrunden om man som jag oftast använder bakgrundsdies när jag bygger scener.

Jag får tacka både deltagare i höstens CC och designteamets Marianne för inspirationen till det behovet 😉

Med detta inlägg vill jag nu önska dig ett riktigt härligt avslut på 2019 och hälsa dig välkommen till ett sprakande spännande nytt pysselår 2020!

På återseende!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar