Partyfiskar?

Nytt år och mer inspiration!

Inför jul blev det väldigt mycket julkort för mig, så nu är det kul att göra lite blandade kort. Ett av dem var det här kortet med partyfiskar – kanske har de firat in det nya året?

Bakgrunden är gjort med Altenews akvarellfärgerakvarellpapper och när den torkat har jag monterat fast ”sanden” som är utstansat med en die från Lawn Fawn som heter Stitched Hillside borders och dekorerad med lite Stickles.

Fiskarna är från två olika set: My Favorite Things BB Gill Friends och Mama Elephant Marine Friends. Jag har även använt diesen till dessa två set. De små noterna kommer från Lawn Fawn – Winter Sparrows. Allt stämplat med Memento – Tuxedo black. Fiskarna är färglagda med mina Altenew Artist Markers. och jag har använt vit Uni-ball Signo broad för att rita dit lite ”blänk”.

För att få en lite mer ”vattning” look har jag duttat dit lite droppar med Glossy Accents – jag kanske gick lite bananas, men what the heck! 😀 Den underbara discokulan är utstansad i glittercardstock och monterat på 3D-kuddar.

Detta kort var verkligen superskoj att göra – jag gillar mina små partyfiskar!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar