Med bakgrunden i fokus

Oftast använder jag mina stenciler till layouter i mina art journals, men det går ju så klart utmärkt att använda dem till allt möjligt annat också. Stenciler är ju härliga på så sätt att de ger många möjligheter till ett överkomligt pris. Idag har jag gjort ett par kort där stenciler får vara i fokus.

blogg 1

Till båda korten har jag använt en stencil från Tim Holtz, den här är en favorit och heter Roses. Jag har gått över stencilen med Versamarkdyna och sedan embossat med gold tinsel embossingpulver från Ranger. Texten, som är embossad med samma pulver, kommer från ett Hänglar & Wings-set. Som slutkläm har jag använt mitt älsklingsbling för tillfället, Metallic Droplets från Tim Holtz.

blogg 2

På det andra kortet har jag sprayat med distress oxide i färgen Mermaid Lagoonsvart cardstock. Jag satte remsor av washitejp utmed kanterna och monterade med 3D-tejp på min kortbas. Jag gör alla kortbaser själv, och de i färg gör jag av cardstock från Lawn Fawn. Texten är en die från Rox Stamps utstansad i gold foil cardstock och blinget är samma som på det första kortet.

Som ni kanske märker är jag inne i en guldig period just nu? Vad har du svårt att låta bli på dina alster? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar