Pinata Party!

Ni har väl inte missat söta Pinata Party från Mama Elephant? Så söta och väldigt enkelt att snabbt slänga ihop ett födelsedagskort!

Lite vattenfärger, stämpla motiv, stansa ut och en stämplad text. Blir inte mycket lättare!
Här kommer texten faktiskt från Lawn Fawns Year Seven som också föreställer en pinata! Superbra set att kombinera med varandra!

Jag har börjat använda Versafine Onyx Black när jag färglägger med vattenfärger, upplever att det svarta blir lite krispigare än med Archival Ink.

Även här har jag använt Pinata Party, fast nu ihop med dien från Mama Elephant som jag INTE skulle köpa… men såklart köpte. :O Man är inte sämre än att man kan ändra sig?
Glad är jag iaf att jag gjorde det, det är superenkelt att montera och ser galet avancerat ut. Win!
Även här använde jag texten från Year Seven.
Här är motiven färglagda med alkoholbaserade markers (Copics i mitt fall, men spana in Altenews alternativ!) på Neenah Classic Crest Solar White papper. Mitt go to papper när det kommer till alkoholbaserade markers. Det finns i två tjocklekar. 80 resp 110 lb (216 resp 297 gram)

Är inte den halvblinda mullvaden söt? 😀

Blev lite tokig vinkel här, kortet fick inte plats i min minifotostudio.
Det blir när man öppnat alla flärpar iaf en lång remsa där man kan skriva en hälsning eller kanske till och med klistra in ett presentkort. Det finns såklart en add-on die för det ändamålet också. Men den ska jag INTE köpa. Heh. 😉

Det var allt för mig idag, snart kommer det nya släppet från Lawn Fawn! Det är sååå mumsigt den här gången, kan knappt vänta!! 😀

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar