Kramar – Kort

Hej allihop! Då är februari här och jag vet inte hur det är där du bor men här i södra Dalarna är det perfekt pysselväder: grått, trist och kallt med varken sol eller snö i sikte. Så perfekt månad för ny inspiration i form av skisser, inte sant! Allas våran Tettiz har ritat två underbara skisser åt oss och idag har jag skapat utifrån den här:

Jag måste erkänna, jag är helt enkelt urusel på att följa skisser. Jag älskar att inspireras av skisser men oftast är mitt slutresultat ganska långt ifrån den ursprungliga skissen. Jag är likadan när det kommer till recept: älskar inspirationen men det slutar alltid med att jag lägger till och drar ifrån så det jag lagar slutligen är något helt annat. Men vad gör det så länge vi har kul ( och maten smakar gott)! Mitt resultat blev i alla fall det här:

Jag har tagit fasta på de två halvcirklarna och lagt fokus på dem, även om jag har vinklat dem mot hörnen. Jag har skapat ett bladverk med en blending tool, stencilen Wonderful Wreath från Altenew och två gröna nyanser Distress Oxide. Ovanpå har jag rollat vit akrylfärg lite slarvigt med en brayer för att tona ner och skapa en mer ”smutsig” bakgrund. Jag har även stänkt lite svart akrylfärg.

Blommorna är ett dies-set från Altenew, Rose Flurries 3D Die. För att få lite variation i blommorna stansade jag i ett mönsterpapper från Pink Paislee. Och även dessa fick lite vit akrylfärg på sig innan de blev monterade tillsammans med lite sytråd. Den fina textstämpeln kommer ifrån hÄnglar&Wings stämpelset Tacksam.

Visst är Tettiz skiss inspirerande! Glöm inte att visa oss vad du skapar, antingen i vår FB-grupp eller på Instagram <3

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar