Gult och skissat

Månadens tema är att tolka en eller båda av de två skisser jag har ritat till oss i teamet – och alla blogg/sociala medie-följare, såklart! Jag kunde inte hålla mig så jag gjorde två kort på en gång – ett efter vardera skissen:

För ovanlighetens skull så har jag skapat med mönstrade papper och byggt upp med 3D-kuddar för att få lite höjd på vissa delar av kortet. Pappersbitarna har jag stansat kanter på med en die från My Favorite Things – Stitched Basic edges.

Stämpelmotivet (och dies) är från Lawn Fawns senaste släpp – setet heter You’re just my type. Jag har färglagt med Altenew Artist markers och stämplat med Memento Tuxedo black. Visst är den lilla skrivbordslampan söt?!

Nästa skiss ser ut så här:

Hur. Söta. Är. Inte. Stämplarna?! Jag blev helt förälskad i det här setet – de är sååå fina!! Har ni hört det förut? Ja, ni kommer förmodligen att få höra om det igen. Och igen.

Jag blir jätteglad om det är nån som inspireras och vill skapa efter någon av mina skisser, så om ni skapar något lägg gärna upp det på sociala medier och tagga med #pyssloskissen så kan vi i teamet nosa rätt på era alster! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar