Små söta drakar

I början på månaden var jag på dop och eftersom jag inte har några traditionella dopstämplar, så gjorde jag en lite roligare variant på dopkort. Två små töser fick detta kort, tillsammans med en sagobok (som kanske innehåller en drake eller två):

Jag stämplade drakarna Dragon Wishes från Mama Elephant med Memento ink eftersom jag skulle färglägga med alkoholbaserade pennor (Altenew artist markers och liknande), färglade och ritade små ”blänk” med vit Poscapenna.

När jag stansat ut alla drakar monterade jag dem tillsammans med en banderoll på kortets framsida. Några satte jag fast med 3D-kuddar och några limmade jag direkt på bakgrunden (med Lawn Fawns lilla glue tube) för att få lite variation. ”På dopdagen”-stämpeln kommer från hÄnglar & Wings set ”Grattis”.

Färgglatt är väl alltid kul – eller hur?!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar