Två kärleksfulla kort

Jag fortsätter på temat med Tettiz skisser och visar en ganska exakt tolkning av den andra skissen (eller första?) och det blev ju ett alla hjärtans dag-kort så jag slänger in ett bonuskort på det temat så här i efterhand. För även om vi har alla hjärtans dag så kan man väl visa sin uppskattning alla andra dagar också? =)

Ett ganska enkelt kort med fokus på ett mönstrat papper från MFTs paper pad Sweet Stack. Texten kommer från MFTs set Sassy Pants Love och pratbubblan är utskuren med Lawn Fawns dies Speech Bubbles. Alla hjärtan hade jag över från ett tidigare projekt och som avslut ritade jag linjer och prickar runt kanterna med en svart penna.

Bonuskortet gjorde jag åt en kollega som ville skicka till sin pojkvän. Jag lovade ett gulligt kort med grisar och använde Mama Elephants Hogs and kisses. Grisen som pussar har jag stämplat spegelvänt för att passa in med den andra grisen och båda är färglagda med alkoholbaserade markers. Motivet skar jag ut med Lawn Fawns Outside in Stitched Heart Stackable die och monterade på en bakgrund jag gjort med stenciler och Distress Oxides. Happy valentine’s day kommer från MFT stämpelset Sassy Pants Love som jag stämplat med två färger genom att maska av delar av stämpeln. Det är såklart ganska enkelt att ordna med en MISTI men det går säkert utan också för den som är pricksäker och tålmodig!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar